Adaleta Spain

Vastgoedwebsite voor Adaleta vastgoedkantoor

De Spaanse droom van Keely & Gilles

Een Vlaams koppel die de Belgische kust geruild heeft voor de Spaanse Costa Blanca om hun ambitieus vastgoedproject te realiseren. Adaleta is gespecialiseerd in Spaans vastgoed en richt zich op de verkoop ervan aan zowel inwoners als niet-inwoners van Spanje.

Adaleta heeft klanten uit binnen- en buitenland. Een meertalige vastgoedwebsite was dus noodzakelijk. Per taal kan men de site voorzien van waardevolle content rekening houdend met de afkomst van de websitebezoeker.

Met onze uitgebreide technische knowhow waren wij de ideale partij voor Adaleta

De expertise van Fusion.web, voor het ontwikkelen van een professionele vastgoedwebsite gekoppeld met Zabun, was doorslaggevend voor Adaleta.

Adaleta was zich erg bewust over het feit dat een vastgoedwebsite een totaal andere aanpak vereist dan een modale informatieve website. Het ontwikkelen van een koppeling die zowel panden publiceert op de site als de leads wegschrijft naar de vastgoedsoftware, is een niet te onderschatten opdracht.

Een vastgoed Website ontwikkeld op maat voor Adaleta - Kortrijk, Antwerpen
Website op maat met Spaanse beleving voor Adaleta

Een Spaanse belevenis

Het resultaat is een aangename Spaanse belevenis die zich weerspiegelt in een geheel van waardevolle informatie voor investeerders in combinatie met het aanbod van Adaleta.

Bezoek de website op: adaleta.be

Converteer leads tot klanten

De website is een platform geworden waar Adaleta hun panden kunnen op publiceren vanuit de vastgoedsoftware Zabun én waarbij de leads automatisch weggeschreven worden naar Zabun. Elke lead kan zo met de grootste zorg opgevolgd worden en tot klant geconverteerd worden.