Dekoninck Hans +

Rebranding dekoninckhans banner

Deskundigheid op basis van +30 jaar expertise in chape en isolatiechape

Op zoek naar een chape- en isolatiepartner waarop je kunt bouwen? Dan is dit familiebedrijf een vaste waarde en betrouwbare partner die je met kennis van zaken het juiste advies zal geven. Dekoninck Hans+ garandeert de betere isolatie en ondergrond.

Rebranding dekoninckhans logo

Rebranding

Elk bedrijf moet met zijn tijd mee en dit was de aanleiding dat Dekoninck Hans+ ons aansprak om een rebranding door te voeren. Het logo en de huisstijl kregen een frisse, hedendaagse look.

Website & copywriting

De website namen we onderhanden want die was gedateerd en nog niet responsief. Correct, ook in de bouwsector is een goeie site een van de belangrijkste bronnen voor offerteaanvragen.

Professionaliteit uitstralen en (potentiële) klanten goed informeren over diverse types chape. Afhankelijk van de toepassing, dient de gepaste chape geplaatst te worden. Dat spreekt voor zich.

Na een verhelderend interview met het bedrijf kon onze copywriter aan de slag om waardevolle toelichtingen te geven aan de websitebezoekers. Niet onbelangrijk, dit steeds in begrijpbare taal voor leken. Al die inspanningen hebben ervoor gezorgd dat er een enorme toename was aan offerteaanvragen via de website.

Bezoek de website van Dekoninck Hans +
dekoninckhans.be