Flanders cars

website grafischontwerp branding logo voor Flanderscard uit Roeselare

Totale make-over

Een nieuwe showroom op een nieuwe locatie te Roeselare was de aanleiding voor een vernieuwende frisse aanpak.

Rebranding: logo, visitekaartjes, briefpapier, website voor Flanderscars Roeselare

Nieuw logo en huisstijl

Een nieuwe huisstijl start meestal met een studie van het bestaande logo.

Past het logo bij de doelgroep en bij de onderneming? Straalt het logo professionaliteit uit? Dit zijn belangrijke vragen die je jezelf stelt bij een rebranding operatie.

Dit was het startpunt voor het project die we voor Flanders Cars hebben uitgevoerd. Er moest werk gemaakt worden van de oubollige huisstijl van voorheen.

Flanders Cars is gespecialiseerd in de verkoop van kwaliteitsvoertuigen en dit moest duidelijk zichtbaar worden in de nieuwe huisstijl. Bijzonder geslaagd! Vind je niet?

Oneliner & copywrite

De allerbeste service bieden voor zowel klant als voertuig is top prioriteit voor Flanders Cars. Het is dan ook onmiddellijk duidelijk waarvoor de slogan "We deeply care" staat. Een duidelijke boodschap waar je niet omheen kan.

Ook de content van de website hebben we aangepakt door het schrijven van wervende teksten, die elke dienst in een vlot leesbare tekst uit de doeken doet.

Maatwerk Website autohandelaar Flanderscars Roeselare

Website op maat ontwikkeld

Ook de website hebben we een hedendaagse frisse look gegeven. Flanders Cars kan de website nu zelf makkelijk aanpassen en voertuigen publiceren via de zeer gebruiksvriendelijke backoffice (CMS).

Gebruiksvriendelijke maatwerk website

Voor de bezoeker hebben we gezorgd voor de beste gebruikservaring zodat ze langer op de website vertoeven en makkelijk door het aanbod kunnen browsen. Bovenaan de website zijn twee belangrijke CTA’s (Call-To-Action) altijd zichtbaar, Maak een afspraak en Bel ons.

Op mobiele view van de website hebben we een rechtstreekse link voorzien naar whatsapp, zo kunnen de bezoekers snel hun vragen stellen en in contact komen met de verkoper.

De website werd geoptimaliseerd voor technische SEO, zodat de website heel snel inlaadt. Dat zorgt niet alleen voor een prima gebruikservaring maar ook dat je hoger scoort in de zoekresultaten van Google.

Bezoek de website van Flanders Cars op:
www.flanderscars.be