Ikoon

Een vooruitstrevende vastgoedonderneming

Kwalitatieve, professionele vastgoedbemiddeling is voor zaakvoerders Cederic Gommeren & Juan Van den Broeck de drijfveer van hun vastgoedagentschap.

Oog voor detail

Ikoon heeft oog voor detail en dat straalt zich uit in alle communicatie, ook in de website. Een vastgoedwebsite op maat waarin Ikoon's identiteit volledig tot zijn recht komt.

Het samenspel van creatieve ideeën en de expertise in de vastgoedsector van Fusion.web lag aan de basis van een mooie samenwerking en een pracht van een website als resultaat.

Een vastgoed website voor IKOON Antwerpen - op maat gemaakt
IKOON vastgoed 2000 Antwerpen - op maat ontwikkelde website door Fusion.web

Leads genereren via de website

De website van Ikoon vastgoed is niet alleen mooi en hedendaags, maar ook zeer gebruiksvriendelijk voor de bezoeker. Ook een prima tool om leads te genereren. De strategisch geplaatste banners, formulieren, knopjes,... voor zowel in- als verkoop zijn prominent aanwezig.

Website gekoppeld met vastgoedsoftware

De website is feilloos gekoppeld met de vastgoedsoftware Whise en werkt in twee richtingen. Enerzijds worden de panden vanuit Whise op de website gepubliceerd en anderzijds worden alle leads weggeschreven naar het vastgoed-CRM Whise.

Maatwerk Vastgoed website voor IKOON Antwerpen - Gemaakt door Fusion.web

Bezoekers blijven langer
op de website

Al in het pandoverzicht wordt de belangrijkste informatie over het pand getoond. Aantal kamers, badkamers, bewoonbare oppervlakte, type pand. Zelfs de ligging is te zien op een kaart.

Die parameters zorgen ervoor dat de bezoekers langer op de website blijven. Met zeer weinig klikken vindt de bezoeker zijn gewenste informatie en wordt mooi begeleid naar de extra gewenste informatie.

Bezoek de website van Ikoon op:
ikoon.be