Improdent

Improdent
Huisstijl improdent logoontwerp

Krachtige upgrade
van het logo & de branding

In 2017 besloot Improdent dat het tijd geworden was voor vernieuwing. De onderneming laten groeien tot een van de grootste toeleveranciers voor tandheelkundige labo’s en tandartsenpraktijken is de missie van Piet Cardoen, CEO van Improdent. Een uitmuntende, snelle service is een van de belangrijkste waarden van het bedrijf.

Groeien doe je door alle facetten binnen je onderneming onder de loep te nemen.

Voor Improdent was het dus ook noodzakelijk om aan een rebranding te doen alsook te starten met een B2B webshop zodat haar klanten veel efficiënter kunnen bestellen.

Gevestigde waarde bij tandheelkundige labo’s en tandartsenpraktijken

Improdent is een gevestigde waarde bij tandheelkundige labo’s en tandartsenpraktijken. Het bedrijf verdeelt alle topmerken uit die sector. Twee keer per jaar informeert Improdent zijn klanten en prospecten met een brochure/magazine waarin de promoties worden aangekondigd, maar ook nieuwe producten en machines worden voorgesteld.

Het magazine
is de kroon op het werk

Wij hebben een krachtige corporate identity uitgewerkt die een succesvolle groei mogelijk heeft gemaakt.

De volledige huisstijl inclusief logo en halfjaarlijks magazine werd onder de loep genomen en met glans.

We ontwikkelden een magazine waar de concurrentie van Improdent alleen maar stikjaloers op kan zijn.

Het magazine met nieuwigheden, extra informatie en praktische tips, zorgt voor een sterkere naamsbekendheid en schept meer vertrouwen bij de klanten. Waardoor men veel sneller overgaat to het plaatsen van een bestelling en dit op regelmatige basis.

Improdent magazine folder
Webshop improdent

Restyling
bestaande webshop

Na onze uitgebreide website audit, hebben we de webshop een gebruiksvriendelijkere en aantrekkelijke look & feel gegeven, waardoor de webshop meer verkoop genereert.

Beursstand op Dentex

Regelmatig is Improdent aanwezig op toonaangevende internationale beurzen.

Op Dentex 2018 hebben we voor een verrassingseffect gezorgd door een indrukwekkend en imposant ontwerp van de Improdent beursstand aan te leveren, volledig in de nieuwe huisstijl.

Dentext beursstand improdent