Lievens Bike Repair

Shimano lievens bike repair kortrijk

Speciaalzaak in race & triatlon fietsen in Kortrijk

Een persoonlijk, eerlijk en open contact waarin met gezamenlijk overleg gezocht wordt naar het beste oplossing naargelang de wensen en verwachtingen van de klant. Lievens Bike Repair is een official Shimano Service Center waar je de beste service mag verwachten voor je fiets.

Speels & sportief logo

Voor Lievens Bike Repair hebben we een speels, sportief logo gecreëerd. Voor Lieven is het steeds belangrijk in te zetten op de beste service. Vanzelfsprekend was onze opdracht om dit in de branding uit te stralen.

De huisstijl is een eenvoudige, stijlvolle voorstelling van wat Lieven wenst te bereiken en uit te stralen. Sinds Lieven ons onder de arm nam ontwikkelden we verschillende leuke gadgets, zoals bijvoorbeeld drinkflessen en draagtassen. Steeds met een leuke kwinkslag. Gif moa buzze (West-Vlaams voor "Geef maar gas").

Lievens Bike Repair Kortrijk

Al veel complimenten gekregen!
Er werd geluisterd naar onze wensen zodat de uitwerking van het ontwerp ook bij onze persoonlijkheid past.

Sofie & Lieven
Website Fietsenwinkel, logo, huisstijl, autobelettering: Lievens bike repair Kortrijk zeer tevreden van het resultaat

Dankzij Fusion.web straalt het logo en de huisstijl van onze zaak professionaliteit uit en schept vertrouwen.

Daarnaast zijn we zeer trots op onze website, ook gemaakt door Fusion.web. De site werkt vlot & is eenvoudig aan te passen door onszelf. Onze website is zeer goed te vinden op Google en daardoor worden we veel sneller en gemakkelijker gevonden door onze doelgroep.

De website scoort zeer goed in de zoekresultaten

We onderwerpen de website regelmatig aan een SEO checkup. Hierdoor scoort de site zeer goed in de zoekresultaten van Google en pieken de bezoekersaantallen. Uiteraard heeft dit een zeer positieve invloed op de omzet van Lievens Bike Repair.

Neem zeker een bezoekje aan de website waar de diensten, merken en Lieven zelf uitgebreid worden voorgesteld.

Ontdek de website van Lievens Bike Repair op
lievensbikerepair.be