Nathalie Claeys

Vastgoed branding nathalie claeys - nieuw logo en huisstijl

Een warm, persoonlijk verhaal brengen doe je met
een logo en branding die dit uitstraalt

Het logo is strak en stijlvol geworden. Om de hoogstaande kwaliteit van Nathalie's diensten te benadrukken, hebben we gekozen voor goud, zwart & wit als de hoofdkleuren van haar huisstijl.

De look & feel werd naadloos doorgetrokken in het drukwerk. Visitekaartjes die goed aanvoelen in dik papier met UV-lak om het achtergrondpatroon mooi tot zijn recht te doen komen. Op subtiele wijze weerspiegelt het kaartje de kwaliteit die je van Nathalie Claeys mag verwachten. Die warme, persoonlijke toets werd eveneens doorgetrokken in de presentatiemappen, briefpapier, enveloppes, V-borden en werfdoeken.

Persoonlijk en professioneel vastgoedadvies

Een persoonlijke service waar er tijd genomen wordt om te luisteren naar de wensen van de klant is een van de belangrijkste waarden van Nathalie Claeys. Vastgoedadvies van de bovenste plank.

Wie voor zichzelf veeleisend is, verwacht dit ook van zijn eigen partners. Precies de reden waarom Nathalie Claeys voor Fusion.web koos als marketingpartner.

Ontwerp logo en huisstijl voor Nathalie Claeys door Fusion.web

Nathalie Claeys Vastgoed

Ik ben zeer tevreden met mijn website, logo & huisstijl. Bart & Pejman hebben dit volledig uitgewerkt zoals ik het voor ogen had. De samenwerking verloopt zeer vlot. Absoluut een aanrader!

Nathalie Claeys
Logo, huisstijl en website: Nathalie Claeys zeer tevreden over de samenwerking met Fusion.web. Krijgt veel complimenten.

Vastgoedwebsite
gekoppeld met Whise

Nathalie besliste om aan de slag te gaan met onze productwebsite voor vastgoed. Daarmee heeft Nathalie een website met alle functionaliteiten die je als makelaar nodig hebt. Er wordt naadloos gesynchroniseerd met de vastgoedsoftware Whise, zodat haar aanbod vanuit Whise gepubliceerd wordt op haar website. In de omgekeerde richting worden alle leads die via de site gegenereerd worden, netjes weggeschreven naar Whise zodat Nathalie in haar CRM steeds een perfect overzicht heeft over haar dagelijkse taken.

Bezoek de website van Nathalie Claeys Vastgoed
nathalieclaeys.be

Plan een DEMO in