Uitvaartcentrum Lefèvre

Ontwerp en ontwikkeling Website op maat voor uitvaartcentrum Lefèvre Waregem
Mobielvriendelijke website voor uitvaartcentrum begrafenisondernemer waregem

Uitvaartcentrum Lefèvre automatiseert

Stefaan Lefèvre, zaakvoerder van Uitvaartcentrum Lefèvre te Waregem, contacteerde ons omdat hij overtuigd was dat wij zijn dagdagelijkse taken een stuk eenvoudiger konden maken.

Deze uitdagende opdracht was tweeledig. Enerzijds was er noodzaak aan een professionele uitvaart website en anderzijds wilde Stefaan automatiseren.

Zo bespaart men bij Lefèvre heel veel tijd met zaken die er echt toe doen om de nabestaanden de beste zorg te verlenen!

De website met
tijdsbesparende automatisaties

Rouwberichten
publiceren & condoleren

Bij het plaatsen van een nieuw rouwbericht kan Stefaan instellen of de rouwbetuigingen al dan niet online mogen gepubliceerd worden.

Niet elke familie wenst dat iedereen de persoonlijke condoleances kan meelezen. Afhankelijk van de wensen van de nabestaanden worden ze dus zichtbaar of niet op de website.

Maatwerk website voor uitvaartcentrum Lefèvre Waregem met automatisatie
Automatisatie in de website van uitvaartcentrum Lefèvre Waregem

Automatisch verzenden
van condoleances

Na elke uitvaart wordt een stijlvolle pdf gegenereerd met alle rouwbetuigingen die via de website werden ingezonden. Dit geheel wordt automatisch uitgevoerd, inclusief de verzending naar elk ingevoerd e-mailadres.

Er kan ingesteld worden hoeveel dagen na de uitvaart de rouwbetuigingen worden overgemaakt aan de familie. Indien er nadien nog online gecondoleerd wordt, dan ontvangt de familie hiervan een notificatie.

Bloemen bestellen

Indien de nabestaanden dit wensen, dan kan Uitvaartcentrum Lefèvre de mogelijkheid aanbieden om online een bloemstuk te bestellen.

Om de bloemstukken tijdig klaar te krijgen en te vermeiden dat er te kort voor de uitvaartplechtigheid nog een bloemstuk besteld wordt, kan er ingesteld worden dat er een aantal uur voor de uitvaart niet meer besteld kan worden via het rouwbericht.

Bloemen bestelen via de website van uitvaartcentrum Waregem

Recensies

Stefaan Lefèvre vindt het erg belangrijk dat hij de beste service biedt. Daarom werd ons gevraagd de mogelijkheid te voorzien om reviews te publiceren. Een paar dagen na de plechtigheid wordt automatisch een mail verstuurd naar de nabestaanden met de vraag om zijn dienstverlening te beoordelen. Eveneens wordt gevraagd of de review - al dan niet anoniem - mag gepubliceerd worden op de website.

Bespaar meer tijd
met een professionele uitvaartwebsite

GRATIS DEMO
GRATIS DEMO