Vastgoedkoppeling

Je vastgoedaanbod publiceren op je website en je geconverteerde inkoop- en verkoopleads wegschrijven naar je vastgoedsoftware. Daar zijn wij experten in.

Graag vastgoedsoftware advies

Fusion.web koppelt jouw vastgoedwebsite met

Je website gekoppeld met Vastgoed software Whise
Jouw vastgoedwebsite koppelen met Vastgoed software Omnicasa
Je website gekoppeld met Vastgoed software Skarabee
Je vastgoed website koppelen we met je Vastgoed software Sweepbright
Je vastgoed website gekoppeld met Vastgoed Software zabun
Je vastgoedwebsite gekoppeld aan je vastgoed software door onze koppeling van Fusion.web

Vastgoedaanbod publiceren op je website

Werk je met het vastgoed CRM Zabun, Whise, Sweepbright, Omnicasa of Skarabee? Dan koppelen wij je vastgoedsoftware feilloos met je vastgoedsite zodat je panden op je website gepubliceerd worden.

img

Welke vastgoedsoftware
voldoet aan jouw verwachtingen?

Heb je je verwachtingen wat betreft je softwarekeuze al op een lijstje gezet?

Super! Dat maakt het al wat makkelijker om je te helpen met de juiste keuze te maken. Heb je echt geen idee? Ook goed, we kunnen je verder helpen bij het maken van de juiste keuze. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een onafhankelijk advies!

Graag een gratis adviesgesprek »

Leads wegschrijven naar je vastgoedsoftware

Wat een gewone websitebouwer niet doet, doen wij wel want het is een noodzaak voor je verdere opvolging van je leads en je maandelijkse rapportering aan de eigenaar.

In de omgekeerde richting schrijven we de reacties van je websitebezoekers weg naar je vastgoed CRM. Het zijn je namelijk je inkoop- en verkoopleads en die zijn bijzonder waardevol voor je onderneming.

Wat zijn leads?

Verkoopleads genereren
via je website

Reacties van je websitebezoekers worden bewaard bij het pand waarop gereageerd wordt. Zo heb je een volledige historiek van potentiële kopers of huurders. Makkelijk voor je maandelijkse rapportering aan de eigenaar.

Websitebezoekers die hun zoekwensen kenbaar maken via je website, worden weggeschreven als verkooplead in je vastgoedsoftware, samen met hun zoekcriteria. Zo kunnen de mariagemails of matchingmails die je software uitstuurt, verzonden worden naar uw geïnteresseerde kopers of huurders.

Productwebsite vastgoed website 2
Vastgoedwebsite op maat ontwikkeld voor Huys Médard Oostduinkerke

Inkoopleads genereren
via je website

Inkoopleads afkomstig van de pagina waardebepaling of gratis schatting, worden uiteraard ook bewaard in je software. Inkoopleads zijn de bron voor je inkoopgesprekken.

Door de 2-way API koppeling die wij in je vastgoedwebsite integreren worden alle contacten netjes bewaard in je vastgoedsoftware. Zo verlies je geen enkel contact uit het oog!

Wil jij ook een super
gebruiksvriendelijke vastgoedwebsite die rendeert en bezoekers converteert in leads?

Plan een DEMO in