Sweepbright

Een toekomstgericht en uiterst gebruiksvriendelijk platform. Dat Sweepbright geen standaard vastgoedsoftware is, gaan vastgoedmakelaars die reeds een webinar of andere presentatie van Sweepbright gevolgd hebben beamen.

Wij hebben reeds een koppeling ontwikkeld die jouw vastgoed website met jouw Sweepbright synchroniseert.

Makelaars waarvoor we hun website reeds koppelden met Sweepbright

Vastgoedwebsite en automation voor Aendekerk immo
Dockx

You Love It Or You Hate It

Sweepbright is een platform die volop gaat voor automatisering en digitalisering. Jawel, u moet openstaan voor het platform want You Love It Or You Hate It is hier misschien wel zeer toepasselijk.

Makelaars die gewend zijn om met klassieke vastgoedsoftware te werken, gaan waarschijnlijk de mening toegedaan zijn dat Sweepbright zeer beperkt is. Het lijkt er in eerste instantie op dat u enkel panden en contacten kunt beheren en mariage mails uitsturen. Maar niets is minder waar.

Makelaars die passen in de groep van de “early adopters” zijn sowieso verkocht aan de visie van Sweepbright. Het platform bruist van flexibiliteit en is ontwikkeld om bestaande apps te laten samenwerken. Apps die u kiest en waar u het liefst mee werkt en de beste resultaten mee haalt. Op die manier kunt u als makelaar héél veel taken die u tot vervelens toe telkens opnieuw doet, zoals het opstellen van bijvoorbeeld een aankoopbelofte of huurovereenkomst, gaan automatiseren.

Wij koppelen feilloos je vastgoed website met je vastgoed software

Je vastgoed website koppelen we met je Vastgoed software Sweepbright
Jouw vastgoedwebsite koppelen met Vastgoed software Omnicasa
Je website gekoppeld met Vastgoed software Skarabee
Je website gekoppeld met Vastgoed software Whise
Je vastgoed website gekoppeld met Vastgoed Software zabun
img

Welke vastgoedsoftware
voldoet aan jouw verwachtingen?

Heb je je verwachtingen wat betreft je softwarekeuze al op een lijstje gezet?

Super! Dat maakt het al wat makkelijker om je te helpen met de juiste keuze te maken. Heb je echt geen idee? Ook goed, we kunnen je verder helpen bij het maken van de juiste keuze. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een onafhankelijk advies!

Graag een gratis adviesgesprek »