Zabun

CRM-systeem voor het efficiënt organiseren van je vastgoedkantoor. Krijg automatisch inzicht in de prestaties van je team en kantoor. Communiceer makkelijk op maat van je klanten. Bewaak de rendabiliteit van je marketinguitgaven.

Graag een adviesgesprek

Makelaars waarvoor we hun site reeds koppelden met Zabun

Logo immo perneel zwart
Huys medard
Topo immo logo
Vastgoed website voor Adaleta Spanje - huizen in Spanje kopen/huren, verkopen/verhuren
Astrid immobilia
Lo immo

Zabun is het beste uit FORTISSiMMO en Max-Immo

Zabun is de vastgoedsoftware die ontstaan is uit de samensmelting van Maximmo en FORTISSiMMO door Mediahuis. Ook de vastgoedportaalsites Zimmo en Immoproxio maken deel uit van de groep.

Wij hebben reeds een koppeling ontwikkeld die jouw vastgoedwebsite met jouw Zabun synchroniseert.

Zabun crm software vastgoedmakelaar

Uitgebreid CRM-systeem voor vastgoedmakelaars

Zabun is een vastgoedpakket die zeer uitgebreid is om uw contacten en panden te beheren. Het CRM beschik over alle standaardfunctionaliteiten die u ook bij concurerende vastgoedsoftaresystemen terugvindt. U kunt panden publiceren op uw eigen website en op portaalsites zoals Immoweb, Immovlan, Immoproxio, Zimmo, etc.

De software beschikt over een agendafunctie die u kunt koppelen met o.a. uw Google Calendar. Dat maakt dat elke afspraak die u inboekt bij een pand via Zabun, ook automatisch in uw agenda komt te staan.

Aan de hand van zoekfiches die bezoekers invullen op uw website stuurt Zabun mariagemails uit naar uw contacten met panden die beantwoorden aan hun wensen.

Zabun beschikt over uitgebreide rapporteringsmogelijkheden. Er zijn een hele reeks standaardrapporten beschikbaar voor verkoop- en opportuniteiten, contacten, activiteiten en marketing. Zijn deze voor u toch nog te beperkt, dan kunt u zelf gepersonaliseerde rapporten aanmaken.

Zabun beschikt over een marketview waarbij u als makelaar beschikt over een waardevolle prospectietool voor uw inkoop in de vorm van een pandendatabase. Zabun verzamelt Belgische panden die op portaalsites te koop en te huur staan. Ook van verkochte panden kunt u een historiek opvragen wat u handige inzichten verschaft wanneer het pand opnieuw verkocht moet worden.

Zabun is een webbased software en beschikt niet over een app, noch voor iOS, noch voor Android.

Sinds kort heeft Zabun een Zapier app (Bèta-versie) wat handig is om aan marketing automation te doen.

Wij koppelen feilloos je vastgoed website met je vastgoed software

Je vastgoed website gekoppeld met Vastgoed Software zabun
Jouw vastgoedwebsite koppelen met Vastgoed software Omnicasa
Je website gekoppeld met Vastgoed software Skarabee
Je vastgoed website koppelen we met je Vastgoed software Sweepbright
Je website gekoppeld met Vastgoed software Whise

Welke vastgoedsoftware
voldoet aan jouw verwachtingen?

Heb je je verwachtingen wat betreft je softwarekeuze al op een lijstje gezet?

Super! Dat maakt het al wat makkelijker om je te helpen met de juiste keuze te maken. Heb je echt geen idee? Ook goed, we kunnen je verder helpen bij het maken van de juiste keuze. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een onafhankelijk advies!

Graag een gratis adviesgesprek »